ELEA

Hvordan fungerer PEF

Elea er verdens førende leverandør af Pulsed Electric Fields (PEF) systemer til fødevarer, drikkevarer og til  den videnskabelige sektor.

PEF fungerer ved at man ved hjælp af elektriske impulser, punkterer cellemembranen for hver enkelt celle i organiske produkter, for at at opnå en række fordele. En åben cellestruktur gør en lang række produkter nemmere at forarbejde og i nogle tilfælde tillader det, at et produkt skal forarbejdes mindre, for at opnå de samme egenskaber, som ved traditionelle metoder. PEF kan eksempelvis anvendes til at deaktivere batterier ved lave temperaturer, til produkter som før har krævet et højere varmebehandling, for at opnå samme levetid. Lavere temperaturer betyder typisk at der opnås en bedre smag, farve og konsistens mm.  En anden anveldesmetode for PEF er produkter hvor man ønsker at udvinde nogle ingredienser, som eksempelvis olie fra oliven eller smag, farve mm. fra vindruer til vinproduktion.

Advantage BELT™- Forarbejdning af solide produkter

ELEA Advantage BELT™ Pulse Electric Fields system, til anvendelse ved forarbejde a solide produkter såsom frugter og grønsager. Teknologien har bevist sig yderst fordelagtig til forarbejdning af kartofler til chips eller pommes frites produktion, med størstedelen af de mere end 125 solgte systemer, inden for den produkt type.

Serien af maskiner til forarbejdning af solide produkter; B1, B10, B100 og B1000, har kapaciteter fra 1 - 60 tons pr. time.  Produktet tvinges under vand (der anvendes som konduktivitet) hvorefter et bånd transporter det imellem elektroder som giver elektriske impulser.

Afhængigt at produkt type, kan der opnås en række forskellige fordele. Nogle af disse fordele kan ses på illustrationen til højre - kontakt os venligst for yderligere information omkring hvilke fordele der findes og er bevist inden for de forskellige produkttyper.

 

Fordele ved forarbejdning af kartofler til snacks produktion

Advantage PIPE™ - Forarbejdning af flydende produkter

ELEA Advantage PIPE™ Pulse Electric Fields teknology, til anvendelse ved forarbejdning af flydende- eller semi-flydende produkter såsom juice, mejeriprodukter, vin , oliven olie mm.

Serien af maskiner til forarbejdning af væsker; P1, P10, P100 og P1000, har kapaciteter fra 50 - 10.000 liter pr. time.  Produktet pumpes igennem et rør med elektroder på hver side, hvor der sende elektriske impulser igennem.

Afhængigt at produkt type, kan der opnås en række forskellige fordele. Nogle af disse fordele kan ses på illustrationen til højre - kontakt os venligst for yderligere information omkring hvilke fordele der findes og er bevist inden for de forskellige produkttyper.

ELEA PEF fordele ved forarbejdning af flydende produkter

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk