EnWave
Dehydrer produkter hurtigere med REV™
Radiant Energy Dehydration (REV™) er en hurtig tørringsmetode ved lav temperatur, der opretholder produktets farve, smag og næringsstoffer under tørringsprocessen. Enwaves patenterede vakuum-mikrobølgeteknologi muliggør ensartet tørring med fleksibelt fugtindhold, der ikke kan opnås med frysetørring eller lufttørring.
REV ™ er en proprietær tørrings metode, der udnytter fordelene ved både vakuum og mikrobølger og derved tillader, at hele REV ™ -processen finder sted på lidt under en time.
Vakuum teknologi tillader:
- Lavere kogepunkt, som muliggør hurtig tørring ved lave temperaturer
- Hurtig fordampning af vand uden at produktet steger eller oxiderer
- Muligheden for at "puffe" produkter
Mikrobølge teknologi tillader:
- Effektiv energioverførsel: 85-90% effektivitet og reduceret energibehov
- Volumetrisk opvarmning: hurtig og ensartet
- Præcis temperaturregulering: proceskontrol og cyklus tilpasning
Eksempler på produkter tørret med REV™
Cannabis

Sweet potato

Jordbær

Advocado

Puffs af yogurt, cashew, kokos, kaffe mm.

Kød & ost

QuantaREV™ system
Bærer produkter gennem maskinen på bakker - velegnet til dehydrering af både stærke og skrøbelige produkter, der er tilbøjelige til at gå i stykker, hvis de tumles.
10 kW system
Frekvens: 2450 MHz
Vakuum: 12-300 Torr
Mål: (LxBxH) 2,4 x 1,8 x 3,1 m

60 kW system
Frekvens: 2450 MHz
Vakuum: 11-300 Torr
Mål: (LxBxH) 12,1 x 4,5 x 4,6 m

120 kW system
Frekvens: 2450 MHz
Vakuum: 22-300 Torr
Mål: (LxBxH) 16,9 x 4,5 x 4,6 m

NutraREV™ system
Bærer produkter gennem maskinen i roterende kurve - velegnet til dehydrering af produkter, der kan tumles uden at gå i stykker.
10 kW system
Frekvens: 2450 MHz
Vakuum: 12-300 Torr
Mål: (LxBxH) 2,4 x 1,8 x 3,1 m

60 kW system
Frekvens: 2450 MHz
Vakuum: 25-300 Torr
Mål: (LxBxH) 11,7 x 3,4 x 4,6 m

100 kW system
Frekvens: 2450 MHz
Vakuum: 11-300 Torr
Mål: (LxBxH) 15,3 x 3,5 x 4,6 m
